21 Eylül 2013 Cumartesi

Peynirimi Kim Kaptı? ve Öğretmenim Mori'yle Salı Buluşmaları

Bu kitaplar "Kitap Okumak İster Misin?"   isimli bir siteden geldi banaa :) Kütüphanede olan istediğiniz kitapları seçiyorsunuz,kargo parası da yok,harika bir uygulama kesinlikle.
İncelemek isterseniz tık tık.
Ben aslında sadece ÖMSB isimli kitabı istemiştim,bunu kendileri göndermişler.(İsmi çok uzun,altta bahsedeceğim diğer kitaptır:) 
İsmini duyunca çocuk kitabı gibi gelmişti bana,aslında kişisel gelişim kitabı.Güzel bir hikaye içindeki de.
Spencer Johnson Hayatı:
Spencer Johnson Mitchell, Güney Dakota`da doğdu.1957 yılında Kalifornia`da Notre Dame Lisesi`nden mezun oldu . 1963 yılında Güney Kalifornia Üniversitesi`nden lisans ve İrlanda Kraliyet Cerrhaları Kolleji`ni M. D. psikolojik derecesinde bitirdi.Spencer şu anda Hawai ve New Hampshire`da yaşıyor.

Bu kitabı hep çok merak etmişimdir.Nihayet okuyabildim.
İçindeki öğütler gerçekten mantıklı,ne kadar erken okunursa o kadar iyi.Filmi de varmış,izleyebilirim.

Mitchell Albom Hayatı:

Mitch Albom (d. 1958) dünya çapında en çok satan kitaplardan biri olan Ögretmenim Mori’yle salı buluşmaları ile birlikte toplam 9 kitabın yazarı, ödüllü gazeteci ve radyo sunucusu. Kariyerine spor gazetesi köşe yazarı olarak başlamış daha sonra kendi hayatından kesitler içeren Ögretmenim Mori’yle salı buluşmaları adlı kitabının yayınlanması ve birçok dile çevrilmesi üzerine yazar olarak dünya çapında üne kavuşmuştur. Roman yazarlığının yanı sıra yazdığı 5 senaryo bulunmaktadır. Ayrıca 1 kez de yazdığı dizi filmi yönetmiştir.

2 yorum:

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...